20 Ιανουαρίου 2012

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Την Κυριακή15 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή πίτας του συλλόγου Νεφροπαθών Ν.Φθιώτιδας, στο κέντρο ΤΕΜΠΕΛΗΣ στο Γοργοπόταμο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν : ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Αγάθωνος, π.Δαμασκηνός , ο π.Γερμανός,ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Σταϊκούρας, ο πρώην Βουλευτής κ.Σταυρογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέτσιος, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Κοτρωνιάς,ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας κ.Αγγουράς,ο Δ/ντης της Μ.Τ.Ν Λαμίας κ.Καββαδίας, η προϊσταμένη κ.Νικολαϊδου, το νοσηλευτικό προσωπικό , Δ/ντης του Ε.Κ.Α.Β κ.Λιάσκος,το επίτιμο μέλος και δωρητής του συλλόγου μας κ.Σοφιανός Παντελής, ο Δ/ντης της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού Ν.Αθηνών κ.Ζαβός , η νεφρολόγος της Μ.Τ.Ν του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ.Γόμπου, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λαμίας κ.Δασκαλόπουλος, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ.Δασκαλοπούλου.

Επίσης παρευρέθησαν πρόεδροι και μέλη των τοπικών Συλλόγων καθώς και όμορων Νομών, μέλη του Συλλόγου μας ,συγγενείς και πολλοί φίλοι.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Τσιούτρας παίρνοντας το λόγο ευχήθηκε ολόψυχα χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία ,πολλές Μεταμοσχεύσεις και λιγότερα προβλήματα, μιας και η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη σε όλους τους τομείς, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά με τη βοήθεια του θεού ελπίζω και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.
Επίσης διαβεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, θα βρίσκονται κοντά τους προσπαθώντας να δώσουν λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν.
Ο Σύλλογος θέλοντας να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του τον βοηθούν και τον στηρίζουν, πολλές φορές υπερβάλλοντα εαυτόν, αποφάσισε ομόφωνα να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στην φετινή του εκδήλωση, το Ιατρικό ,Νοσηλευτικό προσωπικό της Μ.Τ.Ν Λαμίας και τα πληρώματα του Ε.Κ.Α.Β.
Εκ μέρους του ιατρικού προσωπικού την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δ/ντης της Μ.Τ.Ν κ.Καββαδίας, απο τον Ηγούμενο της Ι.Μ.Αγάθωνος π.Δαμασκηνό.
Εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η προϊσταμένη της Μ.Τ.Ν κ.Νικολαϊδου,απο τον Διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας κ.Αγγουρά.
Εκ μέρους του Ε.Κ.Α.Β την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δ/ντης κ.Λιάσκος απο τον Δ/ντη της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού Ν.Αθηνών κ.Ζαβό. Στη συνέχεια ο κ.Λιάσκος παρέδωσε την πλακέτα στον πρόεδρο των εργαζομένων κ.Χαλεπλή.
Στην συνέχεια χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τους δημοτικούς χορούς που παρουσίασε, αποσπόντας το θερμό τους χειροκρότημα.
Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με λαϊκή και δημοτική μουσική απο την ορχήστρα του κ.Δημ. Αργυρίου.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούνε θερμά όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Λύκειο Ελληνίδων και το δάσκαλό κ.Καλαθά, στον κ.Λούκα για την προσφορά στις βασιλόπιτες, στα καταστήματα της πόλης μας, για τα δώρα που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά και σε όλους όσους μας στηρίζουν υλικά και ηθικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: